غذاهای محلی ایتالیایی مدت هاست که شهرت جهانی به دست آورده اند. با این حال، غذاهای ایتالیایی فقط در مورد پیتزا و پاستا نیست، همانطور که معمولاً تصور می شود. وقتی مردم به خوشمزه ترین و معروف ترین غذاهای اختراع شده توسط ایتالیایی ها فکر می کنند، لازانیا، تورتلینی یا اسپاگتی اغلب به ذهنشان خطور می کند. در واقع، مفهوم غذاهای ایتالیایی شامل تعداد زیادی از غذاهای نفیس با طعمی شگفت انگیز و فراموش نشدنی است. امروز قصد داریم در مورد 10 غذای محلی کشور ایتالیا صحبت کنیم. اگر شما نیز مایل به کسب اطلاعات در مورد غذاهای بسیار لذیذ ایتالیایی هستید در ادامه مطلب با ما همراه باشید.

ملت ایتالیا ملتی از خوش‌خوراک‌ها هستند، آنها سابقه طولانی در غذا دارند. غذاهای ایتالیایی شیک و اصیل و مقوی و ساده هستند و به طعم اصلی توجه دارند. اگر برای گردشگری قصد سفر به ایتالیا را دارید به شما توصیه می کنیم غذا های محلی ایتالیایی زیر را امتحان کنید.

برش های گوشت گوساله

گوشت گوساله که از غذاهای مخصوص میلان است با کرفس، پیاز، برگ بو و سایر ادویه ها و شراب سفید پخته می شود تا نرم شود. این غذا یکی از بهترین انواع غذا های محلی ایتالیایی است که دارای طرفداران بسیاری نیز می باشد.

بشقاب گوشت تازه

بشقاب گوشت تازه به نام یک سلبریتی ونیزی نامگذاری شده است و به طور سنتی با تکه های نازک گوشت گاو خام، همراه با روغن زیتون سیر، نمک، فلفل، آب لیمو و پنیر سرو می شود.

سوپ راویولی

سوپ راویولی ماکارونی مانند راویولی مینیاتوری است. که عمدتاً  از گوشت چرخ کرده، پنیر، ژامبون ساخته می شود و سبزیجات  را با آب پز کردن  همراه آن می خورند. ونتون های به سبک ایتالیایی بسیار شبیه به ونتون های چینی هستند، در حالی که سوپ ونتون کمی شبیه به رشته فرنگی چینی است، اما موادی مانند پاستا و پنیر در ونتون های ایتالیایی طعم بی نظیری به این غذا می دهد.

سالاد

ایتالیا سرشار از سبزیجات، کدو، فلفل شیرین، اختاپوس کوچک، لاک پشت نرم پوست، آجیل کاج و گل کلم است. برای تهیه سالاد کافی است روغن زیتون اضافی، سرکه شراب، نمک، فلفل و آب لیمو را به این مواد تازه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

ماکارونی

صدها نوع پاستا  در ایتالیا وجود دارد و معتبرترین آنها گرد و کشیده است. قسمت شمالی آن با سس گوشت، سرخ شده با گوجه فرنگی و گوشت چرخ کرده (استفاده اصیل از فوی گراس و بیکن) سرو می شود؛ وسط آن با سس تخم مرغ خامه ای سرو می شود، با پنیر و بیکن تفت داده می شود اینگونه از پاستا در واقع پاستای محلی و اصیل ایتالیا است.

پیتزا

پیتزا نیز غذایی است که منشا آن ایتالیاست و در سراسر جهان بسیار محبوب است. پیتزا را معمولاً با پوشاندن کیک گرد با خمیر مایه با سس گوجه فرنگی، پنیر و سایر مواد تشکیل می دهند و در فر می پزند. معمولاً از موزارلا استفاده می شود، اما چندین فرم مخلوط از جمله پارمزان، رومانو، ریکوتا یا مونتری جک وجود دارد. بهتر است بدانید که در حال حاضر مشهورترین فرنچایز پیتزا در جهان پیتزا هات است که در سال 1958 در کانزاس آمریکا تاسیس شد.

استیک ژامبون و پنیر

ژامبون و پنیر و گوشت گاو همه غذاهای ایتالیایی هستند.نکته استیک ژامبون و پنیر این است که آن را بلافاصله بعد از سرخ کردن بدون افزودن سس های دیگر میل کنید.حداکثر کمی روغن زیتون به آن اضافه کنید تا گوشت نرم و لطیف شود.

بره ادویه دار

بلدرچین کبابی با سبزیجات و بره کبابی با ادویه از غذاهای  محلی ایتالیایی معروف هستند. اولی یک غذای فصلی است که فقط برای شکار در تابستان درست می شود، در حالی که غذای دوم مورد علاقه مردم محلی است. مشخصه آن این است که آن را با ادویه های مختلف به مدت طولانی ترشی می کنند و سپس آن را خورش و بریان می کنند.

تیرامیسو

تیرامیسو به عنوان نماینده دسرهای ایتالیایی یک دسر مد روز است که در حال حاضر در کافی شاپ های بزرگ، نانوایی ها و رستوران های غربی طرفداران زیادی دارد. نوآورانه ترین دستور پخت آن کاستارد با طعم قهوه است، طعم جدیدی که به شکل های دیگر دسرهای سرد و گرم مانند کیک و پودینگ نیز جذب شده است. تیرامیسو از بیسکویت انگشتی آغشته به قهوه یا رام به اضافه مخلوطی از لایه‌های ماسکارپونه، زرده تخم‌مرغ، پنیر، شکر درست می‌شود که در 7 لایه به شکل یک لایه کلوچه، یک لایه سس و سپس روی آن بپاشید. لایه ای از پودر کاکائو روی سطح کیک. این دسر پر طعم است و می توان آن را به صورت سرد سرو کرد.